NH Chateau Marquette, 1501


Kasteel * Marquettelaan 34 * 1968 JT Heemskerkerduin


Het betoverende hotel NH Heemskerk Marquette in Heemskerk is gelegen op een uitgestrekt 13e-eeuws landgoed. Dit bevat zowel een prachtig kasteel als het hotel, dat zich er 700 meter vandaan bevindt. Het prachtige gebouw van het hotel gaat terug tot 1225. Het wordt omgeven door weelderig groen. In het kasteel is het ons restaurant ondergebracht en het biedt ook een spectaculaire setting voor congressen, bruiloften en feesten. Het hotel NH Marquette is zowel per auto als met het openbaar vervoer eenvoudig te bereiken. Zo kun je je terugtrekken in een landelijke omgeving, terwijl je toch binnen 25 minuten in Amsterdam, Haarlem of Alkmaar bent.


Het hotel NH Marquette, dat in 1984 aan het landgoed is toegevoegd, biedt talloze manieren om te ontspannen en te genieten zonder het hotelterrein te hoeven verlaten. Het hotel heeft 65 kamers, waaronder één luxueuze suite. Al onze kamers beschikken over een uitnodigend interieur, eersteklas voorzieningen en een eigen balkon of terras met pittoreske uitzichten op het bos.


Het gedeelte van het hotel bevindt zich in een omgebouwde stal. Hierdoor kun je van een gastronomisch buffet genieten in een rustieke, maar verfijnde omgeving. Het restaurant van hotel NH Marquette biedt een nog chiquere setting voor dineren. Het serveert de verheven Nederlandse keuken in een historisch kasteel.


Net achter de parkeerplaats van het hotel bevindt zich een tennisbaan, waar je kunt genieten van een gratis potje tennis. Ondertussen staat je een scala aan verjongende activiteiten te wachten bij sauna en zwembad 'de Waterakkers', dat zich op slechts vijf minuten rijden van het hotel NH Marquette bevindt. Of overweeg eens een fiets te huren en naar het strand te fietsen, dat slechts een rustgevend ritje van tien minuten is.


En met de mogelijkheid om maximaal 250 personen onder te brengen in de 11 vergaderruimten van ons kasteel, biedt het hotel NH Marquette een ongelooflijke setting voor zakelijke bijeenkomsten, banketten, bruiloften en allerlei privé-evenementen.


Opmerking: De kamers bevinden zich niet in het kasteel, maar in het hotel.
Overnachten
Trouwen
Vergaderen
Feest
Congres
Filmen
Fotograferen
Wonen
Werken

Soort monument: Rijksmonument Type monument: Kasteel
Bouwjaar: 1501 Aantal personen: maximaal 120
Staat: Perfecte staat Aantal slaapplaatsen: 130
Oppervlakte m2: Aantal werkplekken:
Ligging In het bos Aantal parkeerplaatsen 120
multimedia aanwezig  
live muziek toegestaan  
eigen catering toegestaan  
centrale receptie  
stroom  
locatie heeft catering  
wifi  
tv  
ja-woord geven bij trouwen  
nachtvergunning  
krachtstroom  
kindvriendelijk  
keuken  
rolstoelvriendelijk  


Kasteel, 1501
Rijksmonument
Prijs op aanvraag
Overnachten * Trouwen * Vergaderen * Feest * Congres * Filmen * Fotograferen * Wonen * Werken
Telefoon: 0251 257025
Meer over deze locatie:
  • twitter
  • facebook
  • website