Villa Jongerius, 1938


Woonhuis * Kanaalweg 64 * 3527 KX Utrecht


Vergader- en congreslocatie met allure
Villa Jongerius is een rijksmonument met internationale allure en is in de jaren ‘30 gebouwd door de ondernemer Jan Jongerius. De Villa en het Kantoor zijn de afgelopen jaren met veel respect voor de historie gerestaureerd. Er is veel zorg en aandacht besteed aan de inrichting van de verschillende kamers en zalen. Villa Jongerius is goed bereikbaar vanaf Utrecht Centraal Station en biedt 60 gratis parkeervoorzieningen op eigen terrein.

Inspirerende locatie
Inmiddels is zijn Villa Jongerius en het Jongerius Kantoor inspirerende congres- vergader -en evenementenlocaties. Met nog steeds volop aandacht voor het verhaal van de familie die de Villa en het Kantoor hebben gewoond en gewerkt. Zo zijn de kamers in de Villa vernoemd naar familieleden en weerspiegelt de inrichtingen hun karakter. In het Kantoor zijn de interesses die Jan Jongerius had zoals reizen, tuinderijen en auto’s terug te zien in de zalen en het glas-in-loodraam in de centrale hal. De Villa is omringt door een architectonische tuin met een vijver en alle kamers hebben een eigen terras of balkon.

Service en gastvrijheid
Villa Jongerius vertelt een verhaal waarin service, gastvrijheid en ontmoeting centraal staan. Bij Villa Jongerius wordt flexibel ingespeeld op uw wensen en is er oog voor details. Daarnaast worden alle gerechten vers en op ambachtelijke wijze gemaakt. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van seizoenproducten en ingrediënten uit de regio Utrecht. Het doel van uw bijeenkomst, de doelgroep en de groepsgrootte bepalen welke kamer in de Villa of zaal in het Kantoor het meest geschikt is voor uw bijeenkomst. Alle ruimtes hebben veel daglicht, zijn voorzien van hoogwaardige klimaatsystemen en hebben gratis Wifi.

Capaciteit
Maximale groepsgrootte: 300
Capaciteit grootste zaal: 150
Capaciteit kleinste zaal: 10
Capaciteit zittend diner: 100
Capaciteit in theater opstelling: 150

Trouwen
Alleen op de zaterdagen is het mogelijk om bij Villa Jongerius te trouwen. Voor de ceremonie en receptie van uw bruiloft bent u van harte welkom! Villa Jongerius is een kwetsbaar rijksmonument en de afgelopen jaren met veel respect voor de historie gerestaureerd. Daarom is de locatie niet geschikt voor bruiloftsfeesten. Villa Jongerius is geen gemeentelijke trouwlocatie.

Ga voor meer informatie en prijzen naar www.villajongerius.nl.

Voor de gasten kan een korte toelichting of rondleiding worden gegeven over de historie van het industriële complex.
Overnachten
Trouwen
Vergaderen
Feest
Congres
Filmen
Fotograferen
Wonen
Werken

Soort monument: Rijksmonument Type monument: Woonhuis
Bouwjaar: 1938 Aantal personen: maximaal 300
Staat: Perfecte staat Aantal slaapplaatsen: 0
Oppervlakte m2: Aantal werkplekken: 0
Ligging Stedelijk Aantal parkeerplaatsen 60
multimedia aanwezig  
live muziek toegestaan  
eigen catering toegestaan  
centrale receptie  
stroom  
locatie heeft catering  
wifi  
tv  
ja-woord geven bij trouwen  
nachtvergunning  
krachtstroom  
kindvriendelijk  
keuken  
rolstoelvriendelijk  


Woonhuis, 1938
Rijksmonument
Prijs op aanvraag
Overnachten * Trouwen * Vergaderen * Feest * Congres * Filmen * Fotograferen * Wonen * Werken
Telefoon: 030-2930510
Meer over deze locatie:
  • twitter
  • facebook
  • website